ΔΡΑΣΕΙΣ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

ΠΤΩΣΕΙΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ: Αιτίες & Πρόληψη

Την Τρίτη 17/5 στην αίθουσα του ΚΑΠΗ Κερατέας, πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία και συμμετοχή η ενημερωτική ομιλία με θέμα: «ΠΤΩΣΕΙΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ: Αιτίες & Πρόληψη».

Η εισηγήτρια Δρ. Κυριακή Γ. Στάθη, Ιατρός Αποκατάστασης- Φυσίατρος στο Κέντρο Υγείας Αποκατάστασης - Αποθεραπείας Κερατέας «Κ. Πρίφτης» και ο κύριος Αγαμέμνων Μιχελής, MSc, εργοθεραπευτής Αναπλ. Προϊστάμενος Τμήματος Κ.Α.Π.Η Παιανίας, ανέλυσαν το θέμα με απλά και κατανοητά λόγια.

Το Ν.Π.Δ.Δ. ΚΕΦΑΛΟΣ θα συνεχίσει την οργάνωση ανάλογων εκδηλώσεων με σκοπό την υπεύθυνη ενημέρωση των συμπολιτών μας σε θέματα που αφορούν την υγεία και την τοπική κοινωνία.

Ενημερωτική ομιλία με θέμα: «Τι είναι αποκατάσταση; Βασικές κατευθύνσεις αποθεραπείας»

Την Πέμπτη 7/4 Παγκόσμια Ημέρα Υγείας, στην αίθουσα του ΚΑΠΗ Κερατέας, πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία και συμμετοχή η ενημερωτική ομιλία με θέμα: «Τι είναι αποκατάσταση; Βασικές κατευθύνσεις αποθεραπείας». Η εισηγήτρια Δρ. Κυριακή Γ. Στάθη, Ιατρός Αποκατάστασης- Φυσίατρος στο Κέντρο Υγείας Αποκατάστασης - Αποθεραπείας Κερατέας «Κ. Πρίφτης» ανέλυσε το θέμα με απλά και κατανοητά λόγια, ενώ αναφέρθηκαν και όλες οι υπηρεσίες που προσφέρονται στο Κέντρο Υγείας.

Μεγάλη χαρά και τιμή η παρουσία της κυρίας Έλενας Χάρη στην εκδήλωση, η οποία εκπροσώπησε τον μεγάλο ευεργέτη τόσο του ΚΑΠΗ Κερατέας όσο και του Κέντρου Υγείας κύριο Κωνσταντίνο Πρίφτη.

Στην εκδήλωση επίσης παρευρέθηκαν ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κύριος Γιάννης Αδάμης, η Πρόεδρος της Δημοτικής Ενότητας Λαυρίου κυρία Λίλα Ρέτσου, ο Πρόεδρος της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης κύριος Γιάννης Γιαννάκης.

Το Ν.Π.Δ.Δ. ΚΕΦΑΛΟΣ θα συνεχίσει την οργάνωση ανάλογων εκδηλώσεων με σκοπό την υπεύθυνη ενημέρωση των συμπολιτών μας σε θέματα που αφορούν την υγεία και την τοπική κοινωνία.