ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Σύμβαση Μίσθωσης Έργου με ένα (1) ΠΕ Ιατρό Παιδίατρο

Ανακοίνωση υπ' αριθμ. ΣΜΕ 1 /2022 για τη σύναψη Σύμβαση Μίσθωσης Έργου με ένα (1) ΠΕ Ιατρό Παιδίατρο, στο πλαίσιο υλοποίησης της πράξης «Προώθηση και υποστήριξη παιδιών για την ένταξή τους στην προσχολική εκπαίδευση καθώς και για τη πρόσβαση παιδιών σχολικής ηλικίας, εφήβων και ατόμων με αναπηρία, σε υπηρεσίες δημιουργικής απασχόλησης» Περίοδος 2022-2023 (Πρώην «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής ζωής»).

Επισυνάπτονται:

Υπ’ αριθμ. πρωτ. 2115/06.09.2022 Ανακοίνωση ΣΜΕ 1/2022.

Έντυπο Α.Σ.Ε.Π. ΣΜΕ 1 ΠΕ/ΤΕ (Έντυπο Αίτησης).

Παράρτημα ανακοινώσεων Συμβάσεων Μίσθωσης Έργου (ΣΜΕ)» με σήμανση έκδοσης «6-7-2021».

Ηλεκτρονική υποβολή αιτήσεων για τους Βρεφονηπιακούς Σταθμούς από την ΕΕΤΑΑ ΑΕ

Ξεκίνησε, από τη Τρίτη 2 Αυγούστου 2022, και θα διαρκέσει έως την Παρασκευή 12 Αυγούστου 2022, η ηλεκτρονική υποβολή αιτήσεων για τη συμμετοχή στο Πρόγραμμα «Προώθηση και υποστήριξη παιδιών για την ένταξη τους στην προσχολική εκπαίδευση καθώς και για την πρόσβαση παιδιών σχολικής ηλικίας, εφήβων και ατόμων με αναπηρία, σε υπηρεσίες δημιουργικής απασχόλησης» Περιόδου 2022-2023 που αφορά στους βρεφονηπιακούς σταθμούς καθώς και στα ΚΔΑΠ και ΚΔΑΠ ΜΕΑ.

Οι αιτήσεις των ενδιαφερομένων θα μπορούν να υποβληθούν μέχρι και τα μεσάνυχτα της 12ης Αυγούστου 2022, στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.eetaa.gr- paidikoi.eetaa.gr, όπου και αναγράφονται αναλυτικές πληροφορίες.

Στις 16 Αυγούστου 2022 θα αναρτηθούν οι προσωρινοί πίνακες.
Υποβολή ενστάσεων 17.08.2022 – 19.08.2022

Τα τελικά αποτελέσματα θα ανακοινωθούν από την Ε.Ε.Τ.Α.Α. στις 23 Αυγούστου.

Για περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο: 22993 20236

Ο Πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. «ΚΕΦΑΛΟΣ» του Δήμου Λαυρεωτικής
Κωνσταντίνος Λουκάς

Γιορτή χαράς & αισιοδοξίας στους Βρεφονηπιακούς Σταθμούς του Δήμου Λαυρεωτικής

Μέσα σε κλίμα χαράς και αισιοδοξίας, γονείς, παππούδες & γιαγιάδες, παιδιά και εργαζόμενοι των βρεφονηπιακών σταθμών σε Λαύριο & Κερατέα, ξανασυναντήθηκαν στους προαύλιους χώρους μετά από δύο χρόνια πανδημίας, για να μοιραστούν μοναδικές στιγμές που έλειψαν σε όλους!

Οι παιδαγωγοί με τα παιδιά, μας ταξίδεψαν στον παλιό ελληνικό κινηματογράφο, αλλά μας πέρασαν και μηνύματα ειρήνης και αλληλεγγύης μέσα από τα μουσικοχορευτικά τους δρώμενα!

Ευχαριστούμε τον Δήμαρχο Λαυρεωτικής για την παρουσία του στις όμορφες εκδηλώσεις, αλλά και για τη διαρκή στήριξή του στις δομές του Ν.Π.Δ.Δ. ‘ΚΕΦΑΛΟΣ’ ώστε να λειτουργούν άψογα προς όφελος των παιδιών αλλά και των γονέων.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στις εκπαιδευτικούς αλλά και σε όλο το προσωπικό καθαριότητας, μάγειρα και μαγείρισσες για την άψογη συνεργασία και για όλα όσα προσφέρουν στα παιδιά μας.

Ο στόχος μας για τη νέα χρονιά είναι όχι μόνο να διατηρήσουμε υψηλό το επίπεδο παροχής υπηρεσιών στους δημοτικούς βρεφονηπιακούς σταθμούς του Δήμου Λαυρεωτικής ως οφείλουμε, αλλά και να το βελτιώσουμε με τη βοήθεια και τις διαρκείς προσπάθειες όλων!

Καλό καλοκαίρι σε όλες και όλους με υγεία!

Ο Πρόεδρος Κωνσταντίνος Λουκάς και το Δ.Σ. του Ν.Π.Δ.Δ. ‘ΚΕΦΑΛΟΣ’

Η ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΗ ΜΟΝΑΔΑ από το «ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΟΓΚΟΛΟΓΙΑΣ» ΣΤΟ ΛΑΥΡΙΟ

Το πρόγραμμα «Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ», από το «ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΟΓΚΟΛΟΓΙΑΣ», υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Αττικής και έπειτα από αίτημα του Δήμου Λαυρεωτικής συνεχίζεται στο Λαύριο.

Για τρίτη φορά (3η φάση εξετάσεων) πραγματοποιείται πρόγραμμα πληθυσμιακού ελέγχου για την πρόληψη και έγκαιρη διάγνωση των κακοηθών όγκων μαστού και τραχήλου της μήτρας, στις γυναίκες που κατοικούν μόνιμα στον Δήμο Λαυρεωτικής.

Θα ήταν για εμάς ευχαρίστηση να δηλώσετε και πάλι την συμμετοχή σας σε αυτό το υψίστης ανθρωπιστικής, κοινωνικής και επιστημονικής σημασίας έργο που επιτελείται και το οποίο στοχεύει στην περιφρούρηση της υγείας του γυναικείου πληθυσμού της χώρας και στη συγκεκριμένη περίπτωση των γυναικών του Δήμου μας.

Στόχος του προγράμματος αυτού, είναι η εξέταση όλων των γυναικών ηλικίας 25 έως 70 ετών με τεστ Παπανικολάου (με ταυτοποίηση του ιού HPV στις ηλικίες 30 – 50 ετών) και των γυναικών από 40 ετών και άνω, επιπροσθέτως με ψηφιοποιημένη μαστογραφία. Επίσης, σκοπό έχει και τον επανέλεγχο όλων των γυναικών που συμμετείχαν στο συγκεκριμένο πρόγραμμα κατά την προηγούμενη φάση εξετάσεων.

Η αυτοκίνητη μονάδα, στην οποία θα γίνονται οι εξετάσεις, θα βρίσκεται από την Πέμπτη 23 Ιουνίου στο Δημαρχείο Λαυρίου. Οι ενδιαφερόμενες μπορούν να επικοινωνούν άμεσα, τις εργάσιμες ημέρες και ώρες από 9:00 έως 14:00, με το Κ.Η.Φ.Η. του Ν.Π.Δ.Δ. 'ΚΕΦΑΛΟΣ', στο τηλέφωνο 2299066456 για να προγραμματίσουν το ραντεβού τους.

Προκειμένου να προγραμματίσουμε μία όσο το δυνατόν άρτια από κάθε άποψη, προσφερομένη υπηρεσία, σας παρακαλούμε να δηλώσετε έγκαιρα την συμμετοχή σας.

Οι εξετάσεις αυτές είναι ΑΚΙΝΔΥΝΕΣ, ΑΝΩΔΥΝΕΣ, ΕΓΚΥΡΕΣ και προσφέρονται ΔΩΡΕΑΝ.

Δείτε εδώ την Πρόσκληση για συμμετοχή στο πρόγραμμα ΔΩΡΕΑΝ εξετάσεων για την έγκαιρη διάγνωση του καρκίνου του προστάτη σε όλο τον ανδρικό πληθυσμό του Δήμου Λαυρεωτικής.

Δείτε εδώ την Πρόσκληση για συμμετοχή στο πρόγραμμα ΔΩΡΕΑΝ εξετάσεων με Μαστογραφία και Τεστ Παπανικολάου για όλο τον γυναικείο πληθυσμό του Δήμου Λαυρεωτικής.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΛΟΥΚΑΣ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Ν.Π.Δ.Δ. 'ΚΕΦΑΛΟΣ' ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΛΟΥΚΑΣ

Ενημερωτική ομιλία με θέμα: «ΠΤΩΣΕΙΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ: Αιτίες & Πρόληψη»

Την Τρίτη 17/5 στις 10.30 π.μ. στο χώρο του ΚΑΠΗ ΚΕΡΑΤΕΑΣ θα πραγματοποιηθεί ενημερωτική ομιλία με θέμα: «ΠΤΩΣΕΙΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ: Αιτίες & Πρόληψη»

ΕΙΣΗΓΗΤΕΣ:
- Δρ. Κυριακή Γ. Στάθη, MD, MSc, Ιατρός Αποκατάστασης, PhD Ιατρικής Σχολής Ε.Κ.Π. Αθηνών, Υπεύθυνη Ιατρός Κέντρο Αποκατάστασης-Αποθεραπείας Κερατέας «Κ. Πρίφτης»
- Αγαμέμνων Μιχελής, MSc, εργοθεραπευτής Αναπλ. Προϊστάμενος Τμήματος Κ.Α.Π.Η Παιανίας

O Δήμαρχος Δημήτρης Λουκάς
Ο Πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. 'ΚΕΦΑΛΟΣ' Κωνσταντίνος Λουκάς

Ηλεκτρονική υποβολή αιτήσεων για τους Παιδικούς Σταθμούς από την ΕΕΤΑΑ ΑΕ

Ηλεκτρονική υποβολή αιτήσεων για τους Παιδικούς Σταθμούς από την ΕΕΤΑΑ ΑΕ Ξεκινάει, τη Δευτέρα 19 Ιουλίου 2021, και θα διαρκέσει έως την Τρίτη 3 Αυγούστου 2021,η ηλεκτρονική υποβολή αιτήσεων για τη συμμετοχή στο Πρόγραμμα «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής» για το σχολικό έτος 2021-2022, που αφορά στους παιδικούς σταθμούς καθώς και στα ΚΔΑΠ και ΚΔΑΠ ΜΕΑ. Οι αιτήσεις των ενδιαφερομένων θα μπορούν να υποβληθούν μέχρι και τα μεσάνυχτα της 3ης Αυγούστου 2020, στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.eetaa.gr- paidikoi.eetaa.gr, όπου και αναγράφονται αναλυτικές πληροφορίες.

Τα τελικά αποτελέσματα θα ανακοινωθούν από την Ε.Ε.Τ.Α.Α. Ηλεκτρονική υποβολή αιτήσεων για τους Παιδικούς Σταθμούς από την ΕΕΤΑΑ ΑΕ Ξεκινάει, τη Δευτέρα 19 Ιουλίου 2020, και θα διαρκέσει έως την Τρίτη 3 Αυγούστου 2021, η ηλεκτρονική υποβολή αιτήσεων για τη συμμετοχή στο Πρόγραμμα «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής» για το σχολικό έτος 2021-2022, που αφορά στους παιδικούς σταθμούς καθώς και στα ΚΔΑΠ και ΚΔΑΠ ΜΕΑ.

Οι αιτήσεις των ενδιαφερομένων θα μπορούν να υποβληθούν μέχρι και τα μεσάνυχτα της 3ης Αυγούστου 2020, στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.eetaa.gr- paidikoi.eetaa.gr, όπου και αναγράφονται αναλυτικές πληροφορίες. Τα τελικά αποτελέσματα θα ανακοινωθούν από την Ε.Ε.Τ.Α.Α.

Ο Πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. «ΚΕΦΑΛΟΣ» του Δήμου Λαυρεωτικής
Κωνσταντίνος Λουκάς