ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Ενημερωτική ομιλία με θέμα: «ΠΤΩΣΕΙΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ: Αιτίες & Πρόληψη»

Την Τρίτη 17/5 στις 10.30 π.μ. στο χώρο του ΚΑΠΗ ΚΕΡΑΤΕΑΣ θα πραγματοποιηθεί ενημερωτική ομιλία με θέμα: «ΠΤΩΣΕΙΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ: Αιτίες & Πρόληψη»

ΕΙΣΗΓΗΤΕΣ:
- Δρ. Κυριακή Γ. Στάθη, MD, MSc, Ιατρός Αποκατάστασης, PhD Ιατρικής Σχολής Ε.Κ.Π. Αθηνών, Υπεύθυνη Ιατρός Κέντρο Αποκατάστασης-Αποθεραπείας Κερατέας «Κ. Πρίφτης»
- Αγαμέμνων Μιχελής, MSc, εργοθεραπευτής Αναπλ. Προϊστάμενος Τμήματος Κ.Α.Π.Η Παιανίας

O Δήμαρχος Δημήτρης Λουκάς
Ο Πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. 'ΚΕΦΑΛΟΣ' Κωνσταντίνος Λουκάς

Ηλεκτρονική υποβολή αιτήσεων για τους Παιδικούς Σταθμούς από την ΕΕΤΑΑ ΑΕ

Ηλεκτρονική υποβολή αιτήσεων για τους Παιδικούς Σταθμούς από την ΕΕΤΑΑ ΑΕ Ξεκινάει, τη Δευτέρα 19 Ιουλίου 2021, και θα διαρκέσει έως την Τρίτη 3 Αυγούστου 2021,η ηλεκτρονική υποβολή αιτήσεων για τη συμμετοχή στο Πρόγραμμα «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής» για το σχολικό έτος 2021-2022, που αφορά στους παιδικούς σταθμούς καθώς και στα ΚΔΑΠ και ΚΔΑΠ ΜΕΑ. Οι αιτήσεις των ενδιαφερομένων θα μπορούν να υποβληθούν μέχρι και τα μεσάνυχτα της 3ης Αυγούστου 2020, στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.eetaa.gr- paidikoi.eetaa.gr, όπου και αναγράφονται αναλυτικές πληροφορίες.

Τα τελικά αποτελέσματα θα ανακοινωθούν από την Ε.Ε.Τ.Α.Α. Ηλεκτρονική υποβολή αιτήσεων για τους Παιδικούς Σταθμούς από την ΕΕΤΑΑ ΑΕ Ξεκινάει, τη Δευτέρα 19 Ιουλίου 2020, και θα διαρκέσει έως την Τρίτη 3 Αυγούστου 2021, η ηλεκτρονική υποβολή αιτήσεων για τη συμμετοχή στο Πρόγραμμα «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής» για το σχολικό έτος 2021-2022, που αφορά στους παιδικούς σταθμούς καθώς και στα ΚΔΑΠ και ΚΔΑΠ ΜΕΑ.

Οι αιτήσεις των ενδιαφερομένων θα μπορούν να υποβληθούν μέχρι και τα μεσάνυχτα της 3ης Αυγούστου 2020, στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.eetaa.gr- paidikoi.eetaa.gr, όπου και αναγράφονται αναλυτικές πληροφορίες. Τα τελικά αποτελέσματα θα ανακοινωθούν από την Ε.Ε.Τ.Α.Α.

Ο Πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. «ΚΕΦΑΛΟΣ» του Δήμου Λαυρεωτικής
Κωνσταντίνος Λουκάς