ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΗΜΕΡΑ ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ

Συνεχίζουμε την προσπάθεια για υψηλού επιπέδου υπηρεσίες στα νήπια του Δήμου μας!!! Για άλλη μια χρονιά όπως τα τελευταία τέσσερα χρόνια το Ν.Π.Δ.Δ «ΚΕΦΑΛΟΣ» σε συνεργασία με τον Πανελλήνιο Σύλλογο Λογοπεδικών – Λογοθεραπευτών προσφέρει δωρεάν ανιχνεύσεις στους χώρους των Βρεφονηπιακών Σταθμών για τα νήπια των σταθμών και όσα άλλα ενδιαφέρονται εφόσον κλείσουν ραντεβού: για την Δημοτική Ενότητα Κερατέας στις 06/04/2019 από τις 10:00 π.μ και στην Δημοτική Ενότητα Λαυρίου στις 07/04/2019 από τις 10:00 π.μ

ΔΕΛΤΙΟ_ΤΥΠΟΥ

Πρόσκληση_ΚΕΡΑΤΕΑ

Πρόσκληση_ΛΑΥΡΙΟ

ΟΙ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ ΓΙΟΡΤΑΣΑΝ ΤΙΣ ΑΠΟΚΡΙΕΣ!

Με αφορμή τη γιορτή των Αποκρεών, το Διοικητικό Συμβούλιο και η Πρόεδρός του Ν.Π.Δ.Δ. «ΚΕΦΑΛΟΣ», κα. Δήμητρα Πάλλη, οργάνωσαν για τους Βρεφονηπιακούς Σταθμούς του Δήμου Λαυρεωτικής θεατρικές παραστάσεις, με θέματα από τους Μύθους του Αισώπου, από τον εκπαιδευτικό θίασο «Εν Οδώ», με επικεφαλής τον κο. Αντώνη Γάκη.

Οι μικροί μας φίλοι φορώντας τις αγαπημένες τους αποκριάτικες στολές, παρακολούθησαν μαζί με τις δασκάλες τους τις θεατρικές παραστάσεις με μεγάλο ενδιαφέρον!

Τα νήπιά μας είχαν την ευκαιρία να ανακαλύψουν τον δικό τους κόσμο και να οραματιστούν τις δικές τους δυνατότητες και επιθυμίες μέσα από τη λαϊκή σοφία και παράδοση!

Το Ν.Π.Δ.Δ. «ΚΕΦΑΛΟΣ» θα είναι πάντα δίπλα στους Βρεφονηπιακούς Σταθμούς του, ώστε με τις δράσεις του να προσφέρει στα νήπια ψυχαγωγία και μάθηση μέσω της τέχνης, της διαδραστικότητας και της βιωματικής εκπαίδευσης.

ΟΙ ΔΟΜΕΣ ΤΟΥ Ν.Π.Δ.Δ. «ΚΕΦΑΛΟΣ» ΓΙΟΡΤΑΣΑΝ ΤΗΝ ΤΣΙΚΝΟΠΕΜΠΤΗ

Με πρωτοβουλία του Ν.Π.Δ.Δ. «ΚΕΦΑΛΟΣ», η Διοίκηση, οι εργαζόμενοι, τα μέλη και οι ωφελούμενοι των δομών του, γιόρτασαν με άφθονο κέφι και ζωντάνια την εθιμοτυπική παράδοση της Τσικνοπέμπτης!

Οι εκδηλώσεις ξεκίνησαν το πρωί στις 11.30 στο νέο χώρο του Κ.Η.Φ.Η. Κερατέας (Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων) και συνεχίστηκαν το μεσημέρι στα γραφεία του Νομικού Προσώπου στο Δημαρχείο Κερατέας. Το βράδυ ακολούθησε η καθιερωμένη εκδήλωση του Κ.Α.Π.Η. Λαυρίου στην αίθουσα «Επίπλευση» στο Τεχνολογικό Πάρκο Λαυρίου.

Όπως πέρσι, έτσι και φέτος, το Διοικητικό Συμβούλιο και η Πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. «ΚΕΦΑΛΟΣ», κα. Δήμητρα Πάλλη, εξασφάλισε μια πολύ όμορφη και χαρούμενη ατμόσφαιρα με ωραίο φαγητό, μουσική και άπλετη διάθεση για διασκέδαση!

Με πολύ χαρά όλοι αγκάλιασαν τις εκδηλώσεις του Νομικού Προσώπου για ακόμη μία χρονιά.

Το Δ.Σ. και η Πρόεδρος του Ν.Π., κα. Δήμητρα Πάλλη, εύχονται σε όλους Καλές Απόκριες, με ευκαιρίες για ψυχαγωγία και σύσφιξη των ανθρωπίνων σχέσεων στην καθημερινότητά μας.

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΩΝ ΧΟΡΩΔΙΩΝ ΤΩΝ Κ.Α.Π.Η. ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ ΣΤΟ 11ο ΔΙΕΘΝΕΣ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΣΤΟ ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΑΘΗΝΩΝ

Το Ν.Π.Δ.Δ. «ΚΕΦΑΛΟΣ» εξασφάλισε τη συμμετοχή των χορωδιών των Κ.Α.Π.Η του Δήμου μας, Κερατέας και Λαυρίου, στο 11Ο Διεθνές Φεστιβάλ Μουσικής στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, στις 5 Μαΐου 2019.

Το Διοικητικό Συμβούλιο και η Πρόεδρός του Ν.Π.Δ.Δ. «ΚΕΦΑΛΟΣ», κα. Δήμητρα Πάλλη, στηρίζει τη συμμετοχή των χορωδιών των Κ.Α.Π.Η σε δράσεις οι οποίες έχουν ως γνώμονα τη δημιουργική απασχόληση των μελών τους και συμβάλλουν στη προαγωγή του πολιτισμού, της ψυχικής υγείας και της δημιουργικότητας μέσα από την τέχνη.

Οι Μαέστροι του Ν.Π.Δ.Δ. «ΘΟΡΙΚΟΣ», Ευτύχης Ζάρμπ και Αναστάσιος Λαζάρου, θα επιμεληθούν το Πρόγραμμα των χορωδιών μας για άλλη μια χρονιά και είμαστε βέβαιοι για ακόμη μια επιτυχημένη εμφάνιση.

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΩΝ ΧΟΡΩΔΙΩΝ ΤΩΝ Κ.Α.Π.Η. ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ ΣΤΟ 11ο ΔΙΕΘΝΕΣ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΣΤΟ ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΑΘΗΝΩΝ

ΤΟ Ν.Π.Δ.Δ. «ΚΕΦΑΛΟΣ» ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ

Στις 14 Φεβρουαρίου έχει καθιερωθεί να γιορτάζεται σε όλο τον κόσμο η αγάπη και η μέρα αυτή συμβολίζει την ευκαιρία για να εκφράσουμε στα αγαπημένα μας πρόσωπα την αγάπη μας. Στους γονείς, τους συγγενείς, τους φίλους, τους δασκάλους, τους συνεργάτες μας.

Με πρωτοβουλία της Προέδρου του Ν.Π.Δ.Δ. «ΚΕΦΑΛΟΣ», κας. Δήμητρα Πάλλη, τα μέλη των Κ.Α.Π.Η του Δήμου μας, οι μικροί μας φίλοι στους Βρεφονηπιακούς Σταθμούς μας, αλλά και οι εργαζόμενοι στο Νομικό μας Πρόσωπο γιόρτασαν με σοκολατάκια, λουλούδια, ιστορίες και δραστηριότητες.

Αν και η αγάπη δεν είναι υπόθεση μιας μέρας, το μήνυμα της αγάπης οφείλει να μεταδίδεται με κάθε αφορμή, ιδιαίτερα σε ένα Νομικό Πρόσωπο που στόχο έχει τη Κοινωνική Πρόνοια.

Eκδήλωση για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας του ΚΑΠΗ Κερατέας (video)

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Λαυρεωτικής Δημήτρης Λουκάς, ο κ. Κωνσταντίνος Πρίφτης, μεγάλος συντοπίτης μας ευεργέτης-δωρητής, η Πρόεδρος του ΝΠΔΔ «Κέφαλος» Δήμητρα Πάλλη, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Γιάννης Αδάμης, αντιδήμαρχοι, δημοτικοί & περιφερειακοί σύμβουλοι, εκπρόσωποι τοπικών αρχών, συλλόγων, φορέων και πλήθος κόσμου που βρέθηκε στην κατάμεστη αίθουσα του ΚΑΠΗ Κερατέας.

Τα μέλη και οι φίλοι του ΚΑΠΗ αντάλλαξαν ευχές και διασκέδασαν με αμείωτο κέφι και ζωντάνια.

Στην ομιλία του ο κ. Κωνσταντίνος Πρίφτης, μεγάλος συντοπίτης μας, ευεργέτης-δωρητής του Κέντρου Ανοικτής Προστασίας Ηλικιωμένων (ΚΑΠΗ) Κερατέας και του Κ.Υ. Αποθεραπείας – Αποκατάστασης ‘’Κωνσταντίνος Πρίφτης’’, απευθυνόμενος στο κατάμεστο κοινό ανέφερε:

«Δεν πρέπει να μας φοβίζει η ηλικία μας, είμαστε όπως αισθανόμαστε και όπως φαινόμαστε…όχι κακές σκέψεις στο μυαλό μας…προσοχή στην υγεία μας με τακτικές εξετάσεις και κάποια δίαιτα αν χρειάζεται…μια μικρή καθημερινή απασχόληση δεν θα μας έκανε κακό. Τέλος, κάντε σκοπό της ζωής σας τη χαρά να προσφέρεις…δώστε αγάπη για να πάρετε αγάπη. Καλή Χρονιά και πάλι!»

Τον ευχαριστούμε θερμά για όλα όσα έχει προσφέρει στον τόπο μας και θυμίζουμε τη δήλωση που είχε κάνει ο ίδιος στο παρελθόν δείχνοντας την ευαισθησία του για τους ανθρώπους της 3ης ηλικίας: «Από μικρός πάντα έτρεφα μια ιδιαίτερη συμπάθεια στους ανθρώπους της τρίτης ηλικίας και ίσως σ’ αυτό να με είχε επηρεάσει η αγάπη μου προς τους γονείς μου και ιδιαίτερα προς τη μητέρα μου που είχα τη χαρά να την έχω μέχρι τα 101 της χρόνια».

Ο Δήμαρχος Λαυρεωτικής Δημήτρης Λουκάς ανέφερε στην ομιλία του:
«Να δώσω συγχαρητήρια στην Δήμητρα (Πάλλη) και όλο το Διοικητικό συμβούλιο για την συμβολή τους στην καλή λειτουργία του ΚΑΠΗ. Αυτό που γίνεται είναι πρωτόγνωρο…

Σας ενημερώνω ότι θα γίνει μια παρουσίαση της κυκλοφοριακής μελέτης για την Κερατέα πριν την πάμε στο Δημοτικό συμβούλιο μέσα στον Φεβρουάριο που θα δίνει λύσεις σε πολλά θέματα της πόλης μας και παράλληλα ολοκληρώθηκε μια μελέτη ανάπλασης του οδικού άξονα από την Αγ. Τριάδα μέχρι το «Σταφυλομέλι» που ασχολείται με την βελτίωση των πεζοδρομίων, των δρόμων, των στάσεων, των σηματοδοτήσεων, των κοινόχρηστων χώρων.

Μάλιστα, στις 11 Ιανουαρίου εγκρίθηκε από το Υπουργείο Υποδομών Μεταφορών & Δικτύων με 5.200.000€ το έργο …το οποίο θα βοηθήσει τη λειτουργία της πόλης και θα συμβάλλει στην επισκεψιμότητα της Κερατέας…

Να πούμε, κλείνοντας, Χρόνια πολλά, με υγεία, να είμαστε όλοι γεροί και του χρόνου να είμαστε εδώ…»

Η Πρόεδρος του ΝΠΔΔ ΄΄ΚΕΦΑΛΟΣ’’ κα Δήμητρα Πάλλη ανέφερε στην ομιλία της:
«Είμαστε ένα υγιής φορέας ο οποίος καθώς διευρύνεται αφενός διαρκώς προκηρύσσει νέες θέσεις εργασίας και αφετέρου ανανεώνει τις συμβάσεις με το υπάρχον προσωπικό σε όλα τα προγράμματα. Μέσα στο έτος προσλήφθηκαν 5 άτομα διαφόρων βαθμίδων και υπογράφηκε νέα σύμβαση με την παιδίατρο.

Στο ΚΑΠΗ προσλάβαμε τρία νέα άτομα στον τομέα της καθαριότητας με διαδικασία ΑΣΕΠ + επιπλέον δύο 2μηνα μέχρι να ολοκληρωθεί η διαδικασία.

Βεβαίως, όλοι νιώθουμε την ανάγκη για ξεκούραση, για ηρεμία και για διασκέδαση. Γιατί η ζωή δεν είναι μόνο δουλειά. Από τις πιο σημαντικές παροχές που έχουμε καταφέρει να προσφέρουμε στα μέλη των ΚΑΠΗ είναι οι εκδρομές και οι εκδηλώσεις οι οποίες πραγματοποιούνται στη διάρκεια του χρόνου. Τα μέλη και των δύο ΚΑΠΗ κατάφεραν να πάνε σε διάφορες θεατρικές παραστάσεις, με δωρεάν μεταφορικά, κατάφεραν να κάνουν περιπάτους στη Χριστουγεννιάτικη Αθήνα, στο ίδρυμα Νιάρχος και εκτός απ΄αυτές τις μικρές ημερήσιες αποδράσεις τα δύο ΚΑΠΗ βρέθηκαν σε Ρόδο, Κατερίνη, Γιάννενα, Καστοριά, Φλώρινα εκδρομές δηλαδή που μας έφεραν για άλλη μια φορά πιο κοντά και κατάφεραν να μας γεμίσουν όμορφες αναμνήσεις…

Κλείνοντας θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Δήμαρχο Δημήτρη Λουκά γιατί κάθε χρόνο αποδεικνύει έμπρακτα το ενδιαφέρον του για την κοινωνική πολιτική για τις οικονομικές παροχές που λαμβάνουμε γιατί χωρίς αυτές τα χρήματα που έχουμε μόνο από τα Ευρωπαϊκά προγράμματα δεν θα αρκούσαν για να γίνουν όλες αυτές οι δράσεις…

…σάς ευχαριστώ γι΄αυτή τη συμπόρευση και εύχομαι από την καρδιά μου να έχετε μια καλή χρονιά με υγεία αλλά και πολλή αγάπη στις ζωές σας.»

ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΤΟΥ Ν.Π.Δ.Δ. «ΚΕΦΑΛΟΣ» ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΩΝ Κ.Α.Π.Η. ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ

Σε συνέχεια των κοινωνικών δράσεων του Ν.Π.Δ.Δ. «ΚΕΦΑΛΟΣ», το Διοικητικό του Συμβούλιο και η Πρόεδρος του, κα. Δήμητρα Πάλλη, πραγματοποίησαν για το Κ.ΑΠ.Η. ΚΕΡΑΤΕΑΣ την Τρίτη 22 Ιανουαρίου επίσκεψη και ξενάγηση στο Κέντρο Πολιτισμού του Ιδρύματος “Σταύρος Νιάρχος”, συνδυάζοντας πρωινό περίπατο στη Μαρίνα Φλοίσβου και την Τετάρτη 30 Ιανουαρίου παρακολούθηση της θεατρικής παράστασης «Μακρυκωσταίοι και Κοντογιώργηδες» στο Θέατρο “Βέμπο”.

Ακόμη, το Νομικό Πρόσωπο πραγματοποίησε για τα μέλη του Κ.Α.Π.Η ΛΑΥΡΙΟΥ την Τρίτη 5 Φεβρουαρίου ημερήσια εκδρομή στο Λουτράκι, με πρωινό περίπατο στη παραλία, προσκύνημα στην Παναγία την Γιάτρισσα και γεύμα, όπου τα μέλη πέρασαν όμορφες στιγμές με καλό φαγητό και μουσική.

Για ακόμη μία φορά η Πρόεδρος του Νομικού Προσώπου, κα. Δήμητρα Πάλλη, εξασφάλισε για τα μέλη των Κ.Α.Π.Η. τη δωρεάν μεταφορά τους, στηρίζοντας με τον τρόπο αυτό τις δράσεις των κοινωνικών δομών του, πάντα με γνώμονα την ανάγκη των ωφελούμενων για ψυχαγωγία, διασκέδαση και κοινωνική συναναστροφή.

ΚΟΠΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΠΙΤΑΣ ΚΑΠΗ ΚΕΡΑΤΕΑΣ

Σας προσκαλούμε το Σάββατο 02/02/2019 στις 6.30 μ.μ. στην εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στο χώρο του ΚΑΠΗ ΚΕΡΑΤΕΑΣ για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας του ΚΑΠΗ.

Η παρουσία σας θα μας δώσει μεγάλη χαρά.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΘΕΑΤΡΙΚΩΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΩΝ Κ.Α.Π.Η. ΤΟΥ Ν.Π.Δ.Δ. «ΚΕΦΑΛΟΣ» ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ

Το Δ.Σ. του Ν.Π.Δ.Δ. «ΚΕΦΑΛΟΣ» και η Πρόεδρός του, κα. Δήμητρα Πάλλη, στηρίζοντας τις κοινωνικές δράσεις των δομών των Κ.Α.Π.Η. του Δήμου μας, οργάνωσε και ενίσχυσε οικονομικά, μέσω της εξασφάλισης της δωρεάν μεταφοράς των μελών των Κ.Α.Π.Η., τρεις επισκέψεις σε Θέατρα της Αθήνας.

Τα μέλη του Κ.Α.Π.Η. ΛΑΥΡΙΟΥ παρακολούθησαν στις 19/12/2018 τη θεατρική παράσταση «Ο βαπτιστικός της κυρίας» στο Θέατρο “Αθηναϊς”, ενώ την ίδια μέρα τα μέλη του Κ.Α.Π.Η. ΚΕΡΑΤΕΑΣ παρακολούθησαν τη θεατρική παράσταση «Χτυποκάρδια στο θρανίο» στο Θέατρο “Ήβη”. Και για τα δύο Κ.Α.Π.Η προηγήθηκε περίπατος στη Χριστουγεννιάτικα στολισμένη Αθήνα.

Στις 17/019/2019 το Κ.Α.Π.Η. ΛΑΥΡΙΟΥ επισκέφθηκε το Θέατρο “Βεάκη” για να παρακολουθήσει τη θεατρική παράσταση «Λωξάντρα».

Σε συνέχεια των δράσεων αυτών το Ν.Π.Δ.Δ. «ΚΕΦΑΛΟΣ» έχει προγραμματίσει για το Κ.Α.Π.Η. ΚΕΡΑΤΕΑΣ στις 22/01/2019 επίσκεψη και ξενάγηση στο Κέντρο Πολιτισμού του Ιδρύματος “Σταύρος Νιάρχος”, συνδυάζοντας πρωινό περίπατο στη Μαρίνα Φλοίσβου αλλά και επίσκεψη στο Θέατρο “Βέμπο” για την παρακολούθηση της θεατρικής παράστασης «Μακρυκωσταίοι & Κοντογιώργηδες» στις 30/01/2019.

Πρόσκληση στην κοπή Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Κ.Α.Π.Η. ΛΑΥΡΙΟΥ.

Ο Δήμαρχος Λαυρεωτικής Δημήτρης Λουκάς και η Πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. «ΚΕΦΑΛΟΣ» Δήμητρα Πάλλη σας προσκαλούν την Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2019 στις 5:00 μ.μ. στην εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στο Παλαιό Μηχανουργείο (Λιμάνι Λαυρίου) για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Κ.Α.Π.Η. Λαυρίου.

Η παρουσία σας θα μας δώσει μεγάλη χαρά.

TPAΠ.AIMATOΣ KEPATEAΣ- EΘEΛ.AIMOΔOΣIA & KOΠH ΠITAΣ

KYPIAKH 20/01, KAΠH, ΩPA 9.30 ΠM-1.30 MM.
TA AΠOΘEMATA EINAI EΛAXIΣTA.
H ΠAPOYΣIA ΣAΣ ΣHMANTIKH.
ΔΩΣE AIMA XAPIΣE ZΩH!

ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΠΙΤΑΣ ΤΟΥ Ν.Π.Δ.Δ. «ΚΕΦΑΛΟΣ»

Σε μια πολύ ζεστή ατμόσφαιρα το Ν.Π.Δ.Δ. «ΚΕΦΑΛΟΣ» πραγματοποίησε τη κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του, την Παρασκευή 11 Ιανουαρίου στο χώρο του Κ.Α.Π.Η. ΚΕΡΑΤΕΑΣ.

Η παρουσία όλων των εργαζομένων ήταν εξαιρετικά τιμητική.

Η Πρόεδρος του Νομικού Προσώπου, κα. Δήμητρα Πάλλη, οργάνωσε μία πολύ όμορφη εκδήλωση με ευχάριστη μουσική και μπουφέ για το προσωπικό των τριών Βρεφονηπιακών Σταθμών του, των δύο Κ.Α.Π.Η. του Δήμου μας, του Προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι», του Κ.Η.Φ.Η. και των Διοικητικών Υπηρεσιών του.

Στο λόγο της η Πρόεδρος αναφέρθηκε στο συνολικό έργο του Νομικού Προσώπου, το οποίο με τόσο αγάπη, αφοσίωση και συλλογικότητα έχει πραγματοποιηθεί αυτά τα τέσσερα χρόνια σε όλες τις δομές του και ευχαρίστησε τον καθένα προσωπικά για την συμμετοχή του στην παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών προς τους συμπολίτες μας.

Ιδιαιτέρως, η κα Δήμητρα Πάλλη ευχαρίστησε τη Διευθύντρια του Νομικού Προσώπου, κα. Σταυρούλα Παναγούλη, για την άριστη συνεργασία που είχε μαζί της αλλά και την τίμησε για τη συμπλήρωση πολλών χρόνων αδιάλειπτης εργασίας. Χαρακτηριστικά ανέφερε ότι με την εργατικότητα, την υπομονή, τη συνέπεια και την πραότητά της λειτούργησε συμπληρωματικά μαζί της στη Διοίκηση για την ανάπτυξη του Νομικού Προσώπου.

Η τυχερή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας ήταν η Βρεφονηπιοκόμος, κα Ελένη Διάκου, η οποία κέρδισε το φλουρί και δέχτηκε τις ευχές όλων.

Ιδιαίτερα μας τίμησε με την παρουσία του ο Δήμαρχος Λαυρεωτικής, κος Δημήτρης Λουκάς. Παρόντες, επίσης, ήταν και ο Αντιδήμαρχος, κος Γ. Παπαχρήστου, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, κος Γ. Αδάμης, και ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΔΑΝΕΤΑΛ, κος Χ. Ζαγουρής.

Ευχόμαστε σε όλους μια χρονιά με υγεία, κοντά σε ανθρώπους που αγαπάμε και μας αγαπούν στην προσωπική και επαγγελματική ζωή μας.

«Γεύμα Αγάπης» προσέφερε το Ν.Π.Δ.Δ. «ΚΕΦΑΛΟΣ» σε οικογένειες του Δήμου Λαυρεωτικής

Η Πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. «ΚΕΦΑΛΟΣ» και το Διοικητικό του Συμβούλιο προσέφεραν και φέτος «Γεύμα Αγάπης», μέσω των κοινωνικών δομών του, σε οικογένειες του Δήμου μας, πάντα με γνώμονα τη στήριξη των συνανθρώπων μας.

Ευχόμαστε σε όλους η νέα χρονιά να είναι γεμάτη με υγεία, αγάπη, όμορφες στιγμές και καινούριες ευκαιρίες.

Ν.Π.Δ.Δ. ΚΕΦΑΛΟΣ ΔΗΜΟΥ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ

Η Πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. «ΚΕΦΑΛΟΣ», κα. Δήμητρα Πάλλη, και το Διοικητικό του Συμβούλιο σας εύχονται μία χρονιά γεμάτη με χαρά, υγεία και ανεξάντλητη δημιουργικότητα.

ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΣΤΟΛΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΥ Ν.Π.Δ.Δ. «ΚΕΦΑΛΟΣ»

Το Ν.Π.Δ.Δ. «ΚΕΦΑΛΟΣ» και η Πρόεδρος του κα Δήμητρα Πάλλη με στόχο τη βελτίωση των παροχών στους εργαζόμενους των δομών του, προχώρησε στη προμήθεια στολών εργασίας του προσωπικού του «Προγράμματος Βοήθεια στο Σπίτι» και του προσωπικού εστίασης των Βρεφονηπιακών Σταθμών.

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΩΝ Κ.Α.Π.Η. ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ

Πραγματοποιήθηκε και φέτος η έκθεση με χριστουγεννιάτικες δημιουργίες των μελών του ΚΑΠΗ Κερατέας, με πολύ μεράκι, έμπνευση και αγάπη από την ομάδα εργοθεραπείας, η οποία έφτιαξε και παρουσίασε ποικιλία χριστουγεννιάτικων κατασκευών.

Με ιδιαίτερη χαρά υποδεχτήκαμε το ΚΑΠΗ ΛΑΥΡΊΟΥ αλλά και ΚΑΠΗ όμορων Δήμων μας, ενώ μέρος των εσόδων θα διατεθούν όπως κάθε χρόνο για φιλανθρωπικό σκοπό.

Τη Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου σε μια ζεστή και εορταστική ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε η χριστουγεννιάτικη εκδήλωση του Κ.Α.Π.Η. ΛΑΥΡΙΟΥ, με το άναμμα του χριστουγεννιάτικου δέντρου του Κ.Α.Π.Η. από τον Δήμαρχο Λαυρεωτικής, κο. Δημήτρη Λουκά.

Ο Δήμαρχος Λαυρεωτικής κος Δημήτρης Λουκά, τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, η Πρόεδρος κα Δήμητρα Πάλλη και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Ν.Π.Δ.Δ. «ΚΕΦΑΛΟΣ» έδωσαν το παρών και στηρίζουν με μεγάλη χαρά τέτοιες δράσεις, οι οποίες έχουν στόχο τη δημιουργικότητα, τη συνεργασία και την ενεργή συμμετοχή των ατόμων της τρίτης ηλικίας καθώς και την οργάνωση όμορφων εκδηλώσεων, οι οποίες μας φέρνουν πιο κοντά.

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ ΤΟΥ Ν.Π.Δ.Δ. «ΚΕΦΑΛΟΣ»

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν οι εκδηλώσεις του Βρεφονηπιακού Σταθμού Κερατέας τη Δευτέρα 17.12.2018 στο χώρο του Σταθμού και των δύο Βρεφονηπιακών Σταθμών Λαυρίου τη Τετάρτη 19.12.2018 στο χώρο του ΕΠΑΛ Λαυρίου.

Με μεγάλη χαρά τα νήπια των Σταθμών μας παρακολούθησαν τις παιδικές θεατρικές παραστάσεις του κου Αυτσίδη. Ακολούθησε κέρασμα για τους γονείς και τα νήπια, ενώ ο Άγιος Βασίλης μοίρασε όμορφα δώρα στους μικρούς μας φίλους!

Όλοι μαζί, ο Δήμαρχος Λαυρεωτικής κος Δημήτρης Λουκάς, η Πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. «ΚΕΦΑΛΟΣ» κα. Δήμητρα Πάλλη, η Διοίκηση, το Προσωπικό των Σταθμών μας, γονείς και παιδιά, περάσαμε πολύ ωραίες στιγμές και ανταλλάξαμε ευχές για Καλά Χριστούγεννα και μια ακόμη Καλύτερη Νέα Χρονιά!

Δελτίο τύπου για την Παγκόσμια Ημέρα των Δικαιωμάτων του Παιδιού

Η Παγκόσμια Ημέρα για τα Δικαιώματα του Παιδιού εορτάζεται κάθε χρόνο στις 20 Δεκεμβρίου, με αφορμή την επέτειο υιοθέτησης από τη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ, το 1989, της Σύμβαση για τα Δικαιώματα του Παιδιού, η οποία περιλαμβάνει τρείς μεγάλες κατηγορίες δικαιωμάτων που αφορούν 1) τη προστασία από κάθε μορφής κακοποίηση, εκμετάλλευση, διάκριση, ρατσισμό κ.λπ., 2) τις παροχές και τα δικαιώματα στην εκπαίδευση, την υγεία, την πρόνοια, την ψυχαγωγία, κ.λπ., αλλά και 3) τη συμμετοχή και το δικαίωμα στην έκφραση της γνώμης, την πληροφόρηση, τον ελεύθερο χρόνο, κ.λπ.

Η Πρόεδρος κ. Δήμητρα Πάλλη και το Δ.Σ. του Ν.Π.Δ.Δ. «ΚΕΦΑΛΟΣ» αναγνωρίζουν τη σημασία του ενήλικα φροντιστή για την ευμάρεια και τη πρόοδο κάθε παιδιού. Γι’ αυτό το λόγο δεσμεύονται καθημερινά οι παροχές και οι υπηρεσίες των Βρεφονηπιακών Σταθμών του Ν.Π.Δ.Δ. «ΚΕΦΑΛΟΣ» να στοχεύουν στο να ενδυναμώνουν ψυχικά και σωματικά κάθε παιδί και να στηρίζουν τη λειτουργία της σύγχρονης οικογένειας.

ΤΑ Κ.Α.Π.Η. ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ ΓΙΟΡΤΑΣΑΝ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΑΝΔΡΑ

Την τιμητική τους είχαν χθες 19 Νοεμβρίου οι άνδρες, καθώς σε πολλές χώρες του κόσμου από το 1991 γιορτάζεται η Παγκόσμια Ημέρα του Άνδρα, με στόχο να δοθεί έμφαση στη συνεισφορά τους, όχι μόνο στον εργασιακό χώρο, αλλά και στην οικογένεια και στη κοινωνία.

Με αφορμή την Ημέρα αυτή, το Κ.Α.Π.Η. Λαυρίου για τέταρτη συνεχή χρονιά και το Κ.Α.Π.Η. Κερατέας για πρώτη φορά φέτος, θέλοντας να τιμήσουν τους άντρες μέλη τους, πραγματοποίησαν δύο εκδηλώσεις στις 19 Νοεμβρίου 2018 στον χώρο των Κ.Α.Π.Η.

Με μεγάλη χαρά τα μέλη μας δέχτηκαν τη πρόσκληση αυτή και γιορτάσαμε όλοι μαζί με ποικιλία μεζέδων, που ετοίμασαν οι εθελόντριες του κάθε Κ.Α.Π.Η., κρασάκι και τραγούδι από τα μέλη των χορωδιών.

Η Πρόεδρος κ. Δήμητρα Πάλλη και το Δ.Σ. του Ν.Π.Δ.Δ. «ΚΕΦΑΛΟΣ» στηρίζουν με μεγάλη χαρά τέτοιες εκδηλώσεις, οι οποίες βοηθούν τα άτομα της τρίτης ηλικίας να παραμένουν ενεργά, με διάθεση για ζωή και δημιουργία και δεσμεύονται για τη συνέχιση τέτοιων δραστηριοτήτων.

ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΟΣ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ «ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ» ΣΤΟΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ ΤΟΥ Κ.Α.Π.Η. ΛΑΥΡΙΟΥ

Ο καθιερωμένος Διαγωνισμός Μαγειρικής, ο οποίος πραγματοποιήθηκε και εφέτος με την συμμετοχή των μελών του Κ.Α.Π.Η. Λαυρίου, γνώρισε μεγάλη επιτυχία και προβλήθηκε στο περιοδικό «Γαστρονόμος», της εφημερίδας «Καθημερινή της Κυριακής».

Ευχαριστούμε όλους τους συμμετέχοντες και κυρίως την κυρία Ματίνα Ο. Βιδάλη, για την εμπνευσμένη παρουσία της στο Κ.Α.Π.Η. Λαυρίου.

Η ίδια εξασφαλίζει χορηγίες για τους βραβευθέντες του Διαγωνισμού και δημιουργεί τις προϋποθέσεις, ο θεσμός αυτός να εξελίσσεται με την παρουσία γνωστών σεφ στην κριτική επιτροπή, όπως της φετινής με την κυρία Νένα Ισμυρνόγλου.

Επιπλέον ευχαριστούμε την εταιρεία Raycap για τις χορηγίες της στους επιτυχόντες του Διαγωνισμού Μαγειρικής.

Με την οργάνωση τέτοιων εκδηλώσεων και την αμέριστη φροντίδα των υπαλλήλων του Κ.Α.Π.Η. ευοδώνεται το πνεύμα ίδρυσης δομών που προστατεύουν και δραστηριοποιούν τα άτομα της τρίτης ηλικίας.

Η Πρόεδρος Δήμητρα Πάλλη και το Δ.Σ. έχει δεσμευθεί να είναι πάντα στο πλευρό των Κ.Α.Π.Η. και να στηρίζει κάθε δραστηριότητά τους.

ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΟΣ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ «ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ» ΣΤΟΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ ΤΟΥ Κ.Α.Π.Η. ΛΑΥΡΙΟΥ

ΤΟ Ν.Π.Δ.Δ. ΚΕΦΑΛΟΣ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ!

Η Πρόεδρος κ. Δήμητρα Πάλλη και το Δ.Σ. του Ν.Π.Δ.Δ. «ΚΕΦΑΛΟΣ» στηρίζοντας τη προσπάθεια του Δήμου μας για ανακύκλωση τοποθετούν κάδους διαχωρισμού αποβλήτων σε κάθε Βρεφονηπιακό Σταθμό του, προκειμένου οι “μικροί” μας μαθητές να γίνουν ώριμοι πολίτες, που αγαπούν και σέβονται το περιβάλλον.

Στη προσπάθειά μας αυτή, σημαντική είναι η αρωγή των βρεφονηπιοκόμων μας και των κηδεμόνων των παιδιών, οι οποίοι καλούνται επαναληπτικά να ευαισθητοποιούν τα παιδιά για τη σημασία της ανακύκλωσης για τη προστασία του περιβάλλοντος.

ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

Το Ν.Π.Δ.Δ. "ΚΕΦΑΛΟΣ" οργάνωσε και χρηματοδότησε εξ' ολοκλήρου την ετήσια εκδρομή των ομάδων της χορωδίας, της χειροτεχνίας και του χορού, του Κ.Α.Π.Η. Λαυρίου, στα Τρίκαλα Κορινθίας.

Τα μέλη του Κ.Α.Π.Η. επισκέφθηκαν το όμορφο παραδοσιακό χωριό της ορεινής Κορινθίας και το μοναστήρι του Αγίου Βλασίου.

Στη συνέχεια είχε οργανωθεί και πραγματοποιήθηκε γεύμα σε ταβέρνα της περιοχής. όπου και διασκέδασαν με μουσική και χορό.

Ευχαριστούμε το Δ.Σ. και την Πρόεδρο του Νομικού Προσώπου κυρία Δήμητρα Πάλλη και ευχόμαστε στα μέλη να συνεχίσουν τις δραστηριότητές τους και την επόμενη χρονιά με το ίδιο κέφι και μεράκι.

Το Ν.Π.Δ.Δ. «ΚΕΦΑΛΟΣ» στηρίζει και προβάλει τη τοπική ιστορία του Δήμου Λαυρεωτικής

Το Ν.Π.Δ.Δ. «ΚΕΦΑΛΟΣ» στηρίζει και προβάλει τη τοπική ιστορία του Δήμου Λαυρεωτικής αναδεικνύοντας στα γραφεία του σε προσθήκες τα βιβλία που έχουν εκδοθεί για την Κερατέα, το Λαύριο και την Καμάριζα.

Έτσι, το ευρύ κοινό θα μπορεί να γνωρίσει σε βάθος την ιστορία της γης της Λαυρεωτικής.

Η ΧΟΡΩΔΙΑ ΤΟΥ Κ.Α.Π.Η. ΚΕΡΑΤΕΑΣ ΣΤΟ 10ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΩΝ ΧΟΡΩΔΙΩΝ ΣΤΟ ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Η χορωδία του Κ.Α.Π.Η. ΚΕΡΑΤΕΑΣ συμμετείχε στις 2 Νοεμβρίου 2018 στο 10ο Φεστιβάλ Φιλαρμονικών Χορωδιών, που πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης.

Το Ν.Π.Δ.Δ. «ΚΕΦΑΛΟΣ» με στόχο πάντα να προβάλει τη δημιουργική προσπάθεια των μελών του Κ.Α.Π.Η., οργάνωσε και στήριξε τη συμμετοχή του Κ.Α.Π.Η. ΚΕΡΑΤΕΑΣ στο Φεστιβάλ Φιλαρμονικών Χορωδιών στη Θεσσαλονίκη.

Η χορωδία του Κ.Α.Π.Η. ΚΕΡΑΤΕΑΣ με το μαέστρο της από το Ν.Π.Δ.Δ. «ΘΟΡΙΚΟΣ», κ. Αναστάσιο Λαζάρου, πραγματοποίησε μία πολύ καλή εμφάνιση και κέρδισε τις εντυπώσεις με πολύ θετικά σχόλια από όλους τους παρευρισκόμενους.

Το Ν.Π.Δ.Δ. «ΚΕΦΑΛΟΣ» έμπρακτα ενισχύει το έργο της χορωδίας και κάλυψε το κόστος της μεταφοράς και της διαμονής των μελών στη Θεσσαλονίκη.

Ευχόμαστε πολλά συγχαρητήρια στα μέλη του Κ.Α.Π.Η. ΚΕΡΑΤΕΑΣ για την προσπάθεια τους και αναμένουμε σε συνέχεια των εμφανίσεών τους.

ΤΑ Κ.Α.Π.Η.ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ ΣΤΗΝ ΡΟΔΟ

Με μεγάλη επιτυχία, ολοκληρώθηκαν οι εκδρομές που διοργανώθηκαν από το Ν.Π.Δ.Δ. «ΚΕΦΑΛΟΣ», για τα μέλη των δύο ΚΑΠΗ του Δήμου μας, στο όμορφο νησί της Ρόδου.

Το Νομικό Πρόσωπο, ανέλαβε εξ ολοκλήρου το κόστος της διαμονής με ημιδιατροφή, των μελών σε ξενοδοχείο τεσσάρων αστέρων στην πόλη της Ρόδου, με διαδικασίες συνοπτικού διαγωνισμού.

Τα μέλη των Κ.Α.Π.Η. ενθουσιάστηκαν με τις ομορφιές της Ρόδου. Ξεναγήθηκαν στην Φιλέρημο, τις Πεταλούδες, την Λίνδο, την Παλιά Πόλη και το επιβλητικό Κάστρο των Ιπποτών. Προσκύνησαν στην Παναγία Τσαμπίκα και στον Ταξιάρχη τον Πανορμίτη που βρίσκεται στο γραφικό νησί της Σύμης. Επισκέφθηκαν την Μαρμαρίδα στην απέναντι ακτή της Τουρκίας και διασκέδασαν με αστείρευτο κέφι την τελευταία βραδιά της παραμονής τους στο νησί.

Οι εκδρομές έγιναν με την υποστήριξη της παρουσίας εξειδικευμένου προσωπικού, για την ασφάλεια των μελών.

Το Δ.Σ. του Ν.Π.Δ.Δ. «ΚΕΦΑΛΟΣ» και η Πρόεδρός του κυρία Δήμητρα Πάλλη, με την υποστήριξη του Δημάρχου Λαυρεωτικής κυρίου Δημήτρη Λουκά, συνεχίζουν με κάθε προσπάθεια την βελτίωση των κοινωνικών παροχών σε όλες τις δομές που τους ανήκουν, με γνώμονα πάντα την υψηλή ποιότητα υπηρεσιών στους ωφελούμενους.

Το Ν.Π.Δ.Δ. «ΚΕΦΑΛΟΣ» διευρύνεται και καλωσορίζει στο δυναμικό των τριών Βρεφονηπιακών Σταθμών του το νέο προσωπικό του.

Το Δ.Σ. του Νομικού Προσώπου, η Πρόεδρος του κ. Δήμητρα Πάλλη και η Διευθύντρια κ. Σταυρούλα Παναγούλη εύχονται στη καθεμία χωριστά συγχαρητήρια για την επιτυχία της, μέσω της διαδικασίας του ΑΣΕΠ, και προσδοκούν σε μια καλή και πετυχημένη συνεργασία, για το καλό των “μικρών” μας μαθητών.

Πίνακες Αποτελεσμάτων ΣΟΧ 2/2018 του Ν.Π.Δ.Δ «ΚΕΦΑΛΟΣ» του Δήμου Λαυρεωτικής που αφορούν την πρόσληψη προσωπικού με σύμβαση εργασίας ορισμένου χρόνου για τις ειδικότητες ΤΕ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΟΚΟΜΩΝ, ΔΕ ΒΟΗΘΩΝ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΟΚΟΜΩΝ, και ΥΕ ΒΟΗΘΗΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΚΑΘΑ

ΚΩΔΙΚΟΣ_ΘΕΣΗΣ_101_ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ_ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΩΝ_ΤΕ_ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΟΚΟΜΩΝ

ΚΩΔΙΚΟΣ_ΘΕΣΗΣ_101_ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ_ΕΠΙΛΟΓΗΣ_ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ_ΤΕ_ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΟΚΟΜΩΝ

ΚΩΔΙΚΟΣ_ΘΕΣΗΣ_101_ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΗ_ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ_ΤΕ_ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΟΚΟΜΩΝ

ΚΩΔΙΚΟΣ_ΘΕΣΗΣ_101_ΠΙΝΑΚΑΣ_ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ_ΚΑΙ_ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑΣ_ΤΕ_ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΟΚΟΜΩΝ

ΚΩΔΙΚΟΣ_ΘΕΣΗΣ_102_ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ_ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΩΝ_ΔΕ_ΒΟΗΘΩΝ_ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΟΚΟΜΩΝ

ΚΩΔΙΚΟΣ_ΘΕΣΗΣ_102_ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ_ΕΠΙΛΟΓΗΣ_ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ_ΔΕ_ΒΟΗΘΩΝ_ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΟΚΟΜΩΝ

ΚΩΔΙΚΟΣ_ΘΕΣΗΣ_102_ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΗ_ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ_ΔΕ_ΒΟΗΘΩΝ_ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΟΚΟΜΩΝ

ΚΩΔΙΚΟΣ_ΘΕΣΗΣ_102_ΠΙΝΑΚΑΣ_ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ_ΚΑΙ_ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑΣ_ΔΕ_ΒΟΗΘΩΝ_ΒΡΕΦΟΚΟΜΩΝ

ΚΩΔΙΚΟΣ_ΘΕΣΗΣ_103_ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ_ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΩΝ_ΥΕ_ΒΟΗΘΗΤΙΚΟ_ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ_ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ

ΚΩΔΙΚΟΣ_ΘΕΣΗΣ_103_ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ_ΕΠΙΛΟΓΗΣ_ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ_ΥΕ_ΒΟΗΘΗΤΙΚΟ_ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ_ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ

ΚΩΔΙΚΟΣ_ΘΕΣΗΣ_103_ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΗ_ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ_ΥΕ_ΒΟΗΘΗΤΙΚΟ_ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ_ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ

ΚΩΔΙΚΟΣ_ΘΕΣΗΣ_103_ΠΙΝΑΚΑΣ_ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ_ΚΑΙ_ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑΣ_ΥΕ_ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΧΟΡΩΔΙΑΣ ΚΑΠΗ ΚΕΡΑΤΕΑΣ

Σας προσκαλούμε τη Δευτέρα 1η Οκτωβρίου 2018 Παγκόσμια Ημέρα Ηλικιωμένων, στις 7:00 μ.μ. στο χώρο του ΚΑΠΗ στην ετήσια εμφάνιση της χορωδίας του ΚΑΠΗ Κερατέας.

Η παρουσία σας θα μας δώσει μεγάλη χαρά.